HET ONTSTAAN VAN TETRASOL

Na jarenlang mijn talenten te hebben kunnen ontplooien bij verschillende werkgevers op verschillende werkterreinen heb ik nu, op dit punt van mijn leven de uitdaging aan willen gaan mijn talenten c.q. kennis en kunde in te zetten in een eigen bedrijf.

Ik signaleerde al enige tijd de tendens naar kleinschaligheid en ik voelde mij hier ook tot aangetrokken.

Vandaar Tetrasol, waarin ik verschillende disciplines vertegenwoordig wat mij de welkome afwisseling biedt die ik zoek en waarmee ik inspeel op de behoefte die ik heb bespeurd bij bedrijven die tijdelijk ondersteuning behoeven.

Op deze manier kan ik de opgedane talenten benutten en in standhouden en hoef ik me niet meer te beperken tot slechts één.

 

RESUME

Ik doe waar ik van houd en voorzie hiermee in de behoefte.

 

DE TOTSTANDKOMING VAN DE NAAM

TETRASOL is een samensmelting van TETRAËDER en SOLUTION.

TETRAËDER is het eerste element van de vijf platonische lichamen. Het ruimtelijke figuur is een viervlak met vier driehoekige vlakken. Deze vier vlakken symboliseren de vier specialismen die TETRASOL in huis heeft;

  • tendermanagement
  • projectmanagement
  • engineering
  • kentallenmanagement

De Tetraëder heeft vier hoekpunten en zes ribben. Het is de 3-simplex, en een piramide met driehoekig grondvlak.  De tetraëder past precies in een kubus waarvan de diagonalen even lang zijn als de ribben van het viervlak. Hij heeft tetrahedrale symmetrie. Wiskundig gezien een geweldig element.

Vuur en kracht is het thema van de Tetraëder op spiritueel vlak. Zijn doel is transformatie. Zelfbeschikkingsrecht is zijn uitdaging.

SOLUTION staat voor: oplossing – hoe lastig of uniek een vraag ook lijkt te zijn, ik denk dat er voor alles een oplossing is.

TETRASOLution. Ik help u graag. Altijd!

 

OVER MIJZELF

Ik ben Peter van der Ploeg, ben gehuwd, heb kinderen en kleinkinderen. Familie is belangrijk voor mij. Mijn vrijetijd besteed ik onder andere aan het organiseren en ondernemen van meerdaagse bergwandelingen. Luister graag naar jazz-, blues-, Keltische- en klassieke muziek, bespeel graag mijn gitaar en bezoek regelmatig een pop podium. Daarnaast ben ik vaak op mijn mountainbike of wandelend te vinden in de bossen van de Veluwezoom. Ik ben een ‘out of the box’ denker, een ontwikkelaar, een ‘creator’. Voor alles is een oplossing, is mijn stelling. Ik zit eigenlijk nooit stil.